Per a la teva tranquil·litat

Planificar el funeral amb previsió permet que els familiars no hagin de prendre decisions difícils i precipitades en moments tan durs com és la pèrdua d’un ésser estimat i que no hagin de fer front a un desemborsament econòmic.

Perquè et permet triar com serà el teu funeral: “La teva voluntat és el nostre compromís”

Electium permet triar i cuidar fins l’últim detall tots els aspectes que configuren el funeral. Es decideix el tipus de cerimònia, el lloc de vetlla, incineració o enterrament, els textos que es llegiran, el recordatori, les flors, el fèretre, etc., per tal de crear un comiat feta a mida.

Per la professionalitat del servei:

L’equip de Electium es distingeix per oferir una atenció professional excel·lent amb rigorositat, empatia i un alt grau d’humanitat. Un gestor personal estarà en contacte permanent amb els familiars per guiar-los i ajudar-los en tot moment

Per tenir l’aval del líder dels serveis funeraris: Grup Mémora

Electium forma part de Mémora, grup líder a l’estat Espanyol de serveis funeraris, tanatoris, crematoris i cementiris. Actualment, estem presents en 20 províncies, gestionem 129 tanatoris, 26 crematoris, 23 cementiris, 130 oficines d’atenció a les famílies i realitzem més de 47.000 serveis cada any. Mémora està format per 1.200 professionals que destaquen per la seva professionalitat, rigor, empatia i sensibilitat.

Contingut cedit per Grup Mémora