La mort és una part natural de la vida.

Sembla que l’acceptació de la mort augmenta amb l’edat i que les persones grans són capaces d’afrontar-la amb menys ansietat. 

Encara que la persona arribi a la mort amb un estat de salut molt deteriorat (amb una demència avançada, amb una malaltia obstructiva crònica severa, etc.), i pugui ser un moment desitjat tant per ella com pels seus familiars, es tracta d’un moment únic, que no s’ha de banalitzar. És important que es desenvolupi amb la màxima dignitat i respecte per la persona que mor i els seus cuidadors, familiars i amics, acompanyant el dol, donant suport a les persones que es queden i respectant i complaent al màxim els desitjos de la persona que mor.

La manera de viure el dol pot variar de manera important. Hi ha persones que saben gestionar les situacions estressants de forma adequada i n’hi ha que tenen grans dificultats per continuar amb normalitat la seva vida fins i tot després d’anys de la mort d’un familiar o amic. La majoria de la gent gran saben portar bé un dol, però de vegades queden molt afectats i necessiten ajuda de l’entorn i de professionals.

Tothom es mereix un adéu digne. Tothom es mereix uns bons serveis funeraris.

Electium

ELECTIUM

Electium és un nou concepte en serveis funeraris que ofereix la possibilitat de contractar en vida el teu funeral i evitar a la família la presa de decisions i el pagament en un moment tan dur com és la pèrdua d’un ésser estimat.

Enllaços d’empreses de serveis funeraris